31 Ekim 2012 Çarşamba

AÖF Ders Ekle Sil İşlemleri Nasıl Yapılır

AÖF 2012 – 2013 Akademik yılı içerisinde ders ekleme ve silme işlemleri yapılmaya başlandı. AÖF okuyan öğrenciler AÖF Ders Ekle Sil İşlemleri’ni 22 Ekim 2012 – 16 Kasım 2012 tarihleri arasında yapmak zorundalar.
AÖF Ders Ekle Sil İşlemleri biraz karışık bir işlem. Bu yüzden sizlere AÖF Ders Ekle Sil İşlemleri’ni ayrıntılı olarak anlatmaya çalışacağız. Video olarak da AÖF Ders Ekle Sil İşlemleri Nasıl Yapılır size göstermeye çalışacağız. Gene de merak ettiklerinizi bize sorabilirsiniz.
1- Öncelikle aşağıdaki sayfayı açınız. https://kayit.anadolu.edu.tr/BasvuruYeni/BasvuruAnaSayfa.aspx
2- Açılacak olan sayfada Kayıt Yenileme seçeneği en altta sol taraftadır. Açılan kısıma TC Kimlik Numaranız ve AÖF şifrenizle giriş yapmanız gerekmektedir.
3- Önünüze çıkacak olan bütün açıklamaları dikkatle okumanızı tavsiye ediyoruz. Bu açıklamalar sizin için çok fazla öneme sahiptir.
4- Bu sayfada önünüze iki tane tablo gelecektir. Birinci tablo ders ekleme tablosu diğer ise ders silme tablosudur. Bu ders silme tablosunda alacağınız kredi sayısınıda görebileceksiniz.
5- AÖF okuyan öğrenciler toplamda 45 kredilik ders alma hakkına sahiptirler. Bu kredi bölüm/fakültelerde farklılık göstermemektedir.
6- Yapmanız gereken işlemleri dikkatli bir şekilde tamamlamanız gerekiyor. Bütün işlemleri tamamladıktan sonra sayfadaki İLERİ seçeneğine tıklayarak ders listenizi onaylayınız.
7- AÖF Ders Ekle Sil İşlemleri‘nizi yaptıktan hemen sonra bir pdf dosyasında ödeme bilgileriniz gözükecektir. Bankaya bu ödemeyi yapana kadar bu listede her türlü değişikliği yapabilirsiniz. Ödemeyi yaptıktan sonra bu listede her hangi bir değişiklik yapmanız mümkün değildir. Bu yüzden ödemeyi yapmadan önce ders listenizi son bir kez daha gözden geçirerek kesinleştiriniz. AÖF Ders Ekle Sil İşlemleri Nasıl Yapılır hakkında merak ettiğiniz diğer konuları yorumlar kısmından bizlere sorabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder